Spaans leren op Tenerife

Ieder jaar kiezen veel mensen Tenerife als locatie om onderwijs te krijgen in Spaans als vreemde taal. Don Quijote is hiervoor al jaren de bekendste en meest prestigieuze organisatie. Zij hebben al meer dan 125.000 studenten geholpen de Spaanse taal meester worden. De school van Don Quijote is gevestigd in Puerto de la Cruz en gehuisvest in Edificio Belgica, een mooi pand dat de authentieke sfeer van het eiland uitstraalt. Het strand is slechts vijf minuten lopen en het stadshuis is nog geen tien minuten lopen.

Tenerife biedt dus veel meer dan alleen zon, zee, strand en feest. Het is een eiland die als het ware een brug vormt naar de cultuur van Latijns-Amerika.
Onderwijs is op ieder niveau mogelijk. Van opfris cursus tot academisch jaar, het is allemaal mogelij op Tenerife! Huisvesting kan door middel van een gast familie maar natuurlijk ook gewoon via een studentenflat of appartement. Neem een kijkje op de website van Don Quijote, wij kunnen uit eigen ervaring zeggen dat je hier geen spijt van zult krijgen!