Uitgaansleven op Tenerife

Playa de Las Americas is het uitgaanscentrum van Tenerife en wordt gezien als dé partybestemming van het eiland. Je kunt hier heel erg leuk uitgaan en er zijn ontzettend veel restaurants, bars en discotheken.
Het uitgaanscentrum van Playa de las Americas bestaat uit drie gebieden: Veronica, Starco en The Patch. Veronicas en Starco is vooral populair onder jongeren. Er zijn hier dan ook vooral veel nachtclubs en bars. Tramps is bijvoorbeeld een hele populaire club en zeker de moeite waard om te bezoeken. In deze gebieden komen vooral veel Engelsen en het is er over het algemeen heel druk. The Patch is wat meer geschikt voor de hele familie en de meeste bars zijn dan ook kindvriendelijk. Je hebt ook nog San Telmo; een wat rustigere buurt waar vooral locals naartoe gaan voor een leuke avond uit.
Onder Nederlanders is de favoriete discotheek al jarenlang Eurodisco. Voor leuke Hollandse feesten moet je in de Flying Dutchman of Double Dutch zijn.
Als je van Belgische bieren houdt vergeet dan niet Cafe Manneke Pis te bezoeken. Deze kroeg ligt midden in het hart van Playa de las Americas, heeft een ruim terras en het grootste aanbod van Belgische bieren op Tenerife.
Meer interesse in exclusieve clubs? Dan is ben je bij de Liquid Club aan het goede adres. Deze club is de laatste creatie van de prestigieuze architect Tomas Alia. Een uniek futuristisch design gecombineerd met drie verdiepingen aan verschillende lounges en dance areas maakt dit tot een unieke uitgaansgelegenheid. Verwacht hier de beste DJ’s en live bands!
Meer informatie: http://www.myspace.com/liquidclubtenerife