Filter op prijs

Selecteer accommodatie

Costa Adeje is een badplaats in het zuidwesten van Tenerife en is wat moderner omdat het nog niet zo lang bestaat. Het wordt gezien als een chique bestemming die vooral veel luxe uitstraalt. De accommodaties en restaurants behoren dan ook tot de betere van het eiland. Hier zal je niet snel een Hollandse frietkraam vinden. Deze badplaats is dan ook primair bedoeld voor degene die willen genieten van een heerlijke vakantie op Tenerife, alleen geen zin in massa toerisme hebben en allerlei entertainment. Vooral rust en luxe is wat je dan ook terugvind in Costa Adeje.

In Costa Adeje hoef je je niet snel te vervelen. Naast de vele horecagelegenheden zijn er ook een aantal mooie shopping centers. Vooral Plaza del Duque en El Mirador zijn de moeite waard om te bezoeken.
Costa Adeje is niet groot dus je kan bijna alles te voet doen. Je kan zelfs via de lange uitgestrekte boulevard naar Playa de las Americas of Los Cristianos lopen. Het mooie witte zandstrand dat langs heel Costa Adeje loopt heet El Duque en is zeer geschikt om heerlijk te zonnen. Je hebt hier over het algemeen geen last van luide muziek of voetballende jongeren. Op nog geen 10 minuten afstand van Costa Adeje ligt Siam Park. Dit is het grootste waterpretpark van Europa en is absoluut een aanrader.

Toont alle 2 resultaten